Blog

  (Without you?) Jeg håber, at I kan hjælpe mig :-) Ansvarlig firma: ViaPlay. Med en pige og en dreng som står og kysser? Reklamen må mindst ha varet 1:30-2:00 minutter, hvori man kunne "nyde" den mest klæbrige, sukkersøde schlager-sonade, sunget af en ligeledes klæbrig mandlig tenor. Naturligvis alt sammen i mine øjne set. At den der reklame der blev lavet mens der kørte Tour De France, med Drops of Jupiter i baggrunden.

  Unterwassersex frauen in naylons

  Oprettet: Kl: 14:21:00 Julie Der bliver reklameret for Royal Rock. Malou Ansvarlig firma: TV3. Oprettet: Kl: 01:04:00 Mads Hej Nogen der kender en hjemmeside hvor man kan se alle de reklamer der er i tv før tiden skriv Ansvarlig firma: alle. Oprettet: Kl: 23:25:00 Mads B Har et par gange set en spot på Zaptor TV med 3 nydeliger kvinder der synger. Oprettet: Kl: 19:00:00 Jannie Kan ikke rigtigt finde denne reklame mere! Mvh Jarppi Ansvarlig firma: August Storck KG / Toffifee. D På Kanal 4 kørte der sådan noget med - disse serier kan du se, og så poppede den her sang op - kan dog kun huske noget af teksten; wake me up, wake. Oprettet: Kl: 14:46:00 Michael Så bliver jeg nødt til at skrive lidt om Dansk Tipstjenestes reklamer. Håber nogle kan hjælpe tak. Vil gerne bruge den til at motivere medarbejdere i praecisonsarbejde.

  Mvh Steffen Ansvarlig firma: Kanal. Jeg leder efter en sang der kører i en reklame på 3Puls, hvor de reklamere for sommer-tv på puls. Hvis der er nogen som har en ide om det så skriv endelig Ansvarlig firma: TV3. Kan overhovedet íkke huske melodien eller noget - ved bare at sangen fremtræder i den SAS reklame, hvor man følger sådan en rød linje gennem hele reklamen. Kh gini Ansvarlig firma.


  Piger slikker fisse sex i det fri dk

  Vil SÅ gerne vide det! ) Ansvarlig firma: Pas. Oprettet: Kl: 01:03:00 Lulle Reklamen kører på Spotify og har gjort det i et stykke tid. Men efter som de er gået helt væk fra det koncept, er det nok ikke noget der kommer til at ske igen, desværre. Oprettet: Kl: 13:03:00 Emil I dag (D.

  Nøgen dansk modne kvinder dating

  Tantra massage roskilde frederikssund thai massage Oprettet: Kl: 21:05:00 Christian Christensen Hej :-) Jeg er på jagt efter en melodi/sang der bliver spillet i reklamen til VM i Sydafrika. Ved bordet sidder en abe og ser dum ud, da den ingenting af samtalerne fatter. Det er en reklame som kommer ofte i anledning med fodbold på 3'eren.
  Fede damer uden tøj dating 40 år Kontaktbörse erotik pornovideos für frauen
  Piger der får pik ladyboy anal 763
  Thai tantra århus thai massage tørring 599